De meerwaarde van een end-to-end ondersteuning bii
het aanpakken van vraagstukken binnen uw organisatie
Op zoek naar een bruisende organisatie?
Vanuit D.M.S. ondersteunen wij uw organisatie via Interim Management om U bij te staan met vraagstukken op gebied van personeelskwesties, transformatie, innovatie en veranderingen, waardoor het behalen van de doelstellingen geoptimaliseerd wordt.
Onze interim managers zijn beschikbaar voor tijdelijke opdrachten en projecten. We staan in voor de opstart van het project, het aansturen ervan en het begeleiden van de teams. We nemen hierbij de rol op van coördinator, sparringspartner, coach, adviseur of projectleider. Indien nodig kunnen we specifieke professionals uit ons netwerk inschakelen die gespecialiseerd zijn in bepaalde kennisgebieden.

Stagneert uw bedrijf of is er nood aan noodzakelijke door te voeren innovatie of transformatie voor meer efficiëntie, het opkrikken van het maturiteit niveau van de organisatie of winstoptimalisatie?
Als sparringspartner en Interim manager helpen wij u vooruit met het oog op verbeter-, innovatie, transformatie- en crisismanagement. Via onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en managementposities kunnen wij zowel op managementniveau als operationeel met u meedenken.

Na een intake gesprek over de problemen en vraagstukken die U heeft maken wij een plan van aanpak die we na uw goedkeuring binnen uw organisatie kunnen uitvoeren.
Stacks Image 39